Заради некадърността и алчността на Продължаваме промяната“ днес България няма

...
Заради некадърността и алчността на Продължаваме промяната“ днес България няма
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Ние сме единствените в Европа без медицински хеликоптер

Заради некадърността и алчността на „ Продължаваме промяната “ през днешния ден България няма медицински хеликоптер

Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ по Станислав Балабанов от „ ИТН “ и упрекна някогашните си съдружни сътрудници, че са откраднали концепцията от Слави Трифонов.

„ Колегите от „ Продължаваме промяната “ взеха решение да откраднат предизборно нашата концепция за медицински хеликоптер, която беше записана в съдружния контракт. Миналият ден обаче публичната им поръчка пропадна, откакто служебният здравен министър я приключи. Тази социална поръчка не беше направена качествено. Тя беше направена от хората, които през днешния ден опорочават думата честен – имам предвид „ Продължаваме промяната “, съобщи още Станислав Балабанов.

Порочният кръг в региона на опазването на здравето, провеждат от „ Продължаваме промяната “, е направила по този начин, че България да е единствената страна в Европа, която не има медицински хеликоптер. Бившият народен представител от „ ИТН “ разкри какъв брой души от техните някогашни съдружни сътрудници са били на управителни постове в този бранш и посочи, че в една такава обстановка „ не можеш да си дилър на човешки животи “.

„ От позицията на български жител, който сега следи политическите процеси, изпитваме голямо наслаждение, че не сме част от тази лицемерна среда “, призна той. Станислав Балабанов изясни, че за положително или неприятно „ ИТН “ в последните три Народното събрание избираше да застава на страната на истината. „ Да, от време на време истината е грозна. Да, от време на време е належащо време тази истина да излезе нескрито. Хубавото е, че стартира да излиза – по доста проблеми и с доста обстоятелства “, посочи още той.

Една от грешките, които Балабанов регистрира, е, че като политическа партия са се доверили на хора, които на по-късен стадий са посочили, че не имат задоволително морал. Положителната страна на нещата е, че са постъпили рационално и навреме с напускането си на „ тази разновидна коалиция “.

В предаването „ Лице в лице “ той разяснява още парите за пътищата, контракта за " Джемкорп ", енергийните планове, договарянията със Северна Македония, сделките сред " Продължаваме промяната " и Българска социалистическа партия за машинните кодове и хартиените бюлетини.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР