Заради мощната си подготовка и издръжливост прякорът на Манев от

...
Заради мощната си подготовка и издръжливост прякорът на Манев от
Коментари Харесай

Запознайте Се С Българския Рамбо Бай Иван! Ще Ви Вземе Акъла! Вижте Снимки!

Заради мощната си подготовка и устойчивост прякорът на Манев от Иван Шампиона от години към този момент е Иван Железния. Доказва го на олимпиадата в Москва през 1980 година, когато печели бронзов орден на надпреварата по кану-каяк в четворна щафета.

Тогава родните спортисти печелят общо 41 медала, от които 8 златни, 16 сребърни и 17 бронзови. С тях България става трета в света и записва най-успешната си олимпиада до наши дни.

" Ние сме това, което са нашите привички. Няма неприятно време за подготовка. Има неприятно построени привички или липса на такива. Ако децата порастват щастливи, радостни и дейни, те такива ще си останат цялостен живот. Затова би трябвало да ги пазим такива, каквито са ", споделя Иван Манев размислите си върху живота и прибавя, че човек непрекъснато би трябвало да се развива умствено, физически и духовно.



Железния има своя лична къса, ясна и простичка формула за триумфа. Тя гласи, че можеш, в случай че мислиш, че можеш.

" Най-опасното нещо е обездвижването. Човек, който мисли, не остарява и няма проблеми. Това е по този начин, тъй като той вниква в смисъла на проблемите и когато това се случва, казусът просто изчезва. Ако всяка мисъл, възприятие и деяние е в естетика с природата, човек се зарежда с сила от нея ", споделя още Иван Манев.

Мъжът стартира да спортува интензивно в 10-и клас. Става републикански първенец по кану-каяк, а след това следват десетки оценки и медали от всевъзможни надпревари.

Освен деен състезател Иван Железния се занимава с математика и метафизичен проучвания на човешкото мислене. Автор е на книгата " Ключът към безспорното ", в която написа за развиването на мозъка, мисълта и тялото.

Железния българин се готви непрекъснато за нови надпревари, а преди дни изкачи Мусала.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР