Заради гаврата с Тина Търнър Панайот Панайотов се кани да

...
Заради гаврата с Тина Търнър Панайот Панайотов се кани да
Коментари Харесай

Заради гаврата с Тина Търнър Панайот Панайотов се кани да напсука Капките

Заради гаврата с Тина Търнър Панайот Панайотов се кани да напсука „ Като две капки вода ”. Музикантът, който е 72 години, бе заставен да постави къса черна рокля и нелепа перука с цел да влезе в облика на дивата.

Видимо Панайотов се усещаше неудобно. А осъществяването му беше цялостен неуспех. Той стоеше като препариран на сцената и не смееше да направи каквото и да било придвижване. Възрастта на артиста, несъмнено, не позволяваше да се развихри. На всичкото от горната страна той беше качен на токчета, което му сътвори спомагателен дискомфорт.

И публиката, и журито едвам сдържаха смеха си, а Панайот се почувствал много наскърбен, разкриха негови близки

„ На кой му хрумна тази долнопробност? Това е възрастен човек, бива ли на тези години да го карат да се прави на жена, освен това да го обличат в разголени тоалети? ”, възмутени са в съсловието.

Най-гневна била брачната половинка му Емилия, която била безапелационна, че той не трябва да се появява в този тип пред камерите. Самият Панайотов също бил много ядосан. Той бил на косъм да си тръгне.

Пред уредниците той декларирал, че повече не би позволил сходна подигравка с достолепието му. Сега, в случай че му дадат сходен облик, ще напусне надпреварата. В последна сметка, изпълнителят на „ Момчето, което приказва с морето ” получил уверения, че отсега нататък няма да има сходни грубости.

Панайот се е съгласил да взе участие в „ Като две капки вода ” само поради хонорара, допълват негови сътрудници

В последните години артиста имал доста малко работа и мъчно се оправял финансово. За всяко издание на „ Като две капки вода ” той получава сумата от 500 лв.. След фиаското с облика на Тина Търнър обаче се зарекъл, че ще си тръгне, в случай че отново го гримират като травестит.

Източник: Уикенд 
Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР