Zara оттегли рекламна кампания, която включваше изображения на манекени, увити

...
Zara оттегли рекламна кампания, която включваше изображения на манекени, увити
Коментари Харесай

Zara оттегли рекламна кампания, показваща манекени в чували за трупове, след като критиците казаха, че прилича на мъртва Газа

Zara отдръпна рекламна акция, която включваше изображения на манекени, увити в бели чаршафи, за които гневните критици твърдяха, че наподобяват на касапницата в Газа Съблечете се.

Базираната в Испания интернационална фешън марка разгласи, че смъква акцията си, озаглавена „ Сакото “, след апели за протест в обществените медии от палестински поддръжници.

Потребителите на обществените медии разгласиха вирусни видеоклипове, показващи протестиращи пред обектите на Zara, настояващи марката да отстрани рекламите.

„ Кампанията, която беше замислена през юли и снимана през септември, показва поредност от изображения на незавършени статуи в студио на ваятел и е основана с единствената цел да покаже направени дрехи в артистичен подтекст “, сподели Зара в изказване.

„ За страдание, някои клиенти се почувстваха афектирани от тези изображения, които в този момент са отстранени, и видяха в тях нещо надалеч от това, което е било замислено при основаването им. Zara съжалява за това недоразум...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР