Zara McDermott демонстрира сензационната си фигура в бели и черни

...
Zara McDermott демонстрира сензационната си фигура в бели и черни
Коментари Харесай

Zara McDermott от Love Island демонстрира впечатляващата си фигура в бели бикини, докато споделя връщане към снимка от пищна ваканция

Zara McDermott показва сензационната си фигура в бели и черни бикини като тя показа възхитен кадър към своята история в Instagram във вторник. Либи и техният наследник Лео, на двама, към момента не са споделили обществено известие за здравето на Луиз.

Тя прекара 13 дни в болница, откакто беше призната в края на предишния месец след поредност от здравословни проблеми, откогато роди сина си Лео.

В понеделник вечерта в Instagram, 33-годишният Райън сподели, че е завел Лео да посети Луиз за първи път, откогато е била призната.

Личният треньор, който не разкри за какво Луиз е в болница, написа в Instagram: „ Току-що се върнахме от посещаване на мама в болница.

'Това беше първият път, когато Лео я видя от 13 дни. Това беше мъчно, прочувствено, объркващо прекарване за него, само че за благополучие след няколко минути Лео се гушкаше в леглото с мумия, която пееше бле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР