Запознайте се с казахстанската волейболистка Татяна Демянова. Тя е сред

...
Запознайте се с казахстанската волейболистка Татяна Демянова. Тя е сред
Коментари Харесай

Най-горещата волейболистка на Казахстан - твоето лекарство срещу скуката

Запознайте се с казахстанската волейболистка Татяна Демянова. Тя е измежду най-популярните спортисти в родината си. Освен че играе волейбол, красивата брюнетка се интересува от бойни изкуства, а точно - тайландски бокс. Но най-голяма известност на Татяна й носи “Инстаграм” и присъединяване й в откровени фотосесии. Но има ли смисъл да ви го споделяме? Просто погледнете сами!
 Татяна Демянова @@@
Татяна стартира да тренира волейбол на 9-годишна възраст. В залата я завежда нейната майка, която е треньор по волейбол. През предишния сезон Демянова игра за тима на Алмати.

В изявление за vesti.kz надарената спортистка споделя за волейбола, бокса, а също по този начин приказва за отношението си към “Инстаграм” и секса.
 Татяна Демянова @@@
За волейбола

" Не споделям, че волейболът е целият ми живот. Мога да приключа кариерата си, в случай че намеря мъжа с основно “М” и се оженя. Тогава ще спра да играя, тъй като здравето е по-важно. По отношение на спорта, несъмнено, бих желал да стигна до Световно състезание, макар че това е доста мъчно. "

За бокса

" Просто ми хареса. Когато отидох на първата подготовка, взех решение, че повече няма да го върша - беше тежка подготовка, искаше се повече устойчивост. Треньорът незабавно ми нанесе удар и по-късно сподели, че евентуално да се върна. Но аз продължих да вървя, в този момент не толкоз постоянно, само че от време на време се случва. Имах забавен случай в залата. Един любовник пристигна при мен да се срещнем. Обясних му, че няма по какъв начин да се получат нещата сред нас - веднъж, повторно. Накрая трябваше да му го обясня по различен метод. Ударих го, той падна, беше шокиран.”
 Татяна Демянова @@@
За “Инстаграм”

“Инстаграм” - това са единствено снички, моето персонално пространство. Да, на моята страница има реклами. Понякога са повече, от време на време по-малко. Понякога ми оферират пошли реклами и се постанова да отхвърлям. Не бих рекламирала нещо, което на самата мен не ми харесва. Например заведение, което не ме е впечатлило. Като цяло нямам доста време за това, в 80% от случаите отхвърлям рекламите.
 Татяна Демянова @@@

Кое е по-готино - волейболът или сексът?

“На всеки състезател ще му бъде мъчно да отговори. Има мачове, които са доста вълнуващи, само че могат ли да се съпоставят със секса? Бих споделила, че в 80 % от случаите сексът е по-готин. "

В момента Татяна, като всички нас, е принудена да прекарва времето си вкъщи. Но даже и да няма мачове, тя постоянно припомня за себе си, като не не помни да зарадва почитателите си в “Инстаграм” с нови палави фотоси.
ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА ТАТЯНА ДЕМЯНОВА ВИЖТЕ ТУК!!!  Татяна Демянова @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР