Запотяването на прозорците е изключително досаден проблем. Опитните домакини се

...
Запотяването на прозорците е изключително досаден проблем. Опитните домакини се
Коментари Харесай

Топ триковете на опитните домакини срещу запотяване на прозорците

Запотяването на прозорците е извънредно скучен проблем. Опитните домакини се оправят с него благодарение на изпитани трикове, с помощта на които пестят време от непрекъснатото забърсване на замъглените стъкла.

1. Бебешки шампоан
Клапи за дограма срещу влага и конденз – какъв брой ефикасни са в действителност?
Клапите за дограма срещу влага и конденз се оказват една рационална инвестиция. Те няма да съумеят напълно да отстраняват казуса, само че могат...
Прочети повече
Ще се изненадате, само че това средство е незаместим асистент на всяка стопанка. В него се съдържа глицерин, който защищава прозорците от замъгляване.

За да постигнете стремежи резултат, би трябвало да разредите няколко супени лъжици шампоан в кофа с вода и да измиете прозорците с този разтвор.

2. Пяна за бръснене
Нанесете пяна за бръснене върху прозорците и ги избършете с памучна забрадка. Благодарение на този способ те ще останат изцяло сухи в продължение на две седмици.

3. Сол
Фолио за прозорци срещу конденз – ще решат ли казуса ни
През зимата всички ние се сблъскваме с един доста противен проблем, обвързван с изпотяването на прозорците и появяването на капчици вода по...
Прочети повече
Разтворете 20 грама сол в два литра вода. След това избършете прозорците с получения разтвор. Ако прекалите със солта, може да останат линии. 

4. Картоф

Избършете сухите прозорци с парче картоф. Нишестето в този зарзават основава предпазен филм върху стъклото и го защищава от запотяване.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР