Започват снимките на петия сезон на Игри на волята. Без

...
Започват снимките на петия сезон на Игри на волята. Без
Коментари Харесай

8 хиляди ентусиасти се пуснаха на кастинг в Игри на волята 5

Започват фотосите на петия сезон на " Игри на волята ". " Без да звучи тривиално – тази година имаме още повече и по-трудни борби. Неща, които феновете не са гледали и в четирите сезона досега. Стратегията ще бъде от основно значение този сезон. Ще тестваме оптимално до каква степен ще стигне волята на участниците – освен физически, само че и психически ”, разкрива водещата Ралица Паскалева.

Кандидатите за кастингите са били над 8000 души

" И тази година не изневеряваме на традициите си във връзка с участниците и надграждаме. Те са доста забавни хора. Освен това самите тествания са станали много по-сложни от това, което сме привикнали да виждаме до момента. А това ще докара до един див пети сезон. Огромен брой хора – над 8 хиляди се явиха за кастинга единствено в последния кръг. Очаква ни едно представление, на което феновете на NOVA ще могат да се насладят. Тази година ще се състезават потвърдени спортисти, хора, които наблюдават формата през цялото време и са доста добре готови и стратегически ", добавя Димо Алексиев.

Този сезон водещите на най-екстремното риалити няма да бъдат двама, а трима, тъй като водещата Ралица Паскалева чака своето второ дете.

" Радвам се, че към този момент мога да приказвам намерено по тази причина, тъй като до момента в който с Димо участвахме като сътрудници в " Като две капки вода " – сезон 11 ми беше мъчно да го скрия. Така и аз влизам в " Игри на волята " хем като водещ, хем като участник под жаркото слънце. Надявам се всичко да бъде наред ", споделя Ралица Паскалева.

" Царево е прелестна дестинация за нашите потребности. Благодарим на кмета на града Георги Лапчев, на Министерство на туризма и на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Бургас за опцията още веднъж " да завладеем " този плаж и да изпитаме волята на едни доста смели мъже и дами ", споделя Димо Алексиев.

За изненадите в " Игри на волята " – сезон 5

" Всяка година аз се сюрпризирам от ден на ден на женската мощ, която влиза в това предаване. Шокирана съм, тъй като има дами, които даже физически побеждават мъжете на Арената на " Игри на волята ", разкрива Ралица Паскалева.

" Тук се случва всичко и няма по какъв начин да си квалифициран. Обратите са непрекъснати. Интересното на този формата е, че е непредвидим и би трябвало да сме подготвени във всяка една секунда, с цел да поемем това, което следва. Затова и името му е такова ", добавя Димо Алексиев.

" За нас най-интересното е, че нямаме квалифициран текст или сюжет, тъй като се водим по това, което се случва на Арената ", безапелационни са водещите.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР