Започват проверки за е-винетки в цялата страна, съобщава Агенция Пътна

...
Започват проверки за е-винетки в цялата страна, съобщава Агенция Пътна
Коментари Харесай

Над 324 хил. годишни винетки изтичат през януари, започват масови проверки

Започват инспекции за е-винетки в цялата страна, оповестява Агенция " Пътна инфраструктура ". Националното тол ръководство към АПИ моли водачите да ревизират валидността на закупената винетка, тъй като единствено през януари изтичат повече от 324 хиляди годишни винетки.
Още по темата
На интернет страницата www.bgtoll.bg от бутона " Проверка на винетка " след въвеждане на регистрационния номер на автомобила и страната, в която е регистриран, всеки може да получи информация за крайния период на електронната винетка, без значение от кое място е купена - от търговски обекти на Агенция " Пътна инфраструктура " или в комерсиалната мрежа на сътрудниците на АПИ. Статусът може да е " деен ", " с изминал период " или " необработен " в случаите, когато винетката е купена с отсрочен старт до 30 дни от началната дата на годност.

Електронни винетки могат да бъдат закупени от интернет страницата www.bgtoll.bg или посредством мобилното приложение, както и в останалите канали за продажба на АПИ - на гише против заплащане в брой или посредством терминал за самотаксуване - с карта. Купуването на е-винетка може да се реализира и посредством партньорската мрежа на Агенция " Пътна инфраструктура ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР