Започваме ударно с Ариана Гранде, Майли Сайръс и Лана Дел

...
Започваме ударно с Ариана Гранде, Майли Сайръс и Лана Дел
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Започваме стремително с Ариана Гранде, Майли Сайръс и Лана Дел Рей , които сплотиха старания за общо парче.

Песента е озаглавена " Don " t Call Me Angel " и е част от саундтрака към идния филм " Новите ангели на Чарли ". Във видеото към парчето пък виждаме трите дами като самостоятелни млади дами, които не обичат да бъдат одобрявани като ангели.

Продължаваме напред с Чарли Пут , който пусна втори нов сингъл за тази година, озаглавен " Mother ". Игриво и динамично, парчето смесва шеговит текст с хипнотизиращ бийт.

Що се отнася до песента " I Warned Myself ", която излезе преди три седмици, тя към този момент може да се похвали с 20 милиона стриймвания и 15 милиона гледания в YouTube.

Сега насочваме внимание към един реализатор най-много, тъй като последното му парче е в жанр, който не чакахме. Akon сплотява сили с Becky G за сингъла " Como Nо " , който е напълно на испански и напълно регетон.

Що се отнася до снимането на клипа, Akon споделя, че в масовката в фрагментите няма нито един артист, а всички хора са се включили по лично предпочитание към танците, откакто са чули песента.

Джеймс Артър се завръща на музикалнатая сцена със звездна колаборация и чисто нов сингъл - " Treehouse " . Песента ще бъде част от YOU - идният трети албум ан актьора, и в нея капацитета си разпростират американския рапър Ty Dolla $ign и английския новоизгряващ реализатор Shotty Horroh .

Завършваме с едно българско съдействие от страна на Д2 и 100 Кила , които се събраха за " Диви и щастлива " . Парчето е част от саундтрака към едноименния филм с присъединяване на Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано и Дария Симеонова и от 29 ноември ще бъде във всички кина в страната.

Сингълът " Диви и щастливи " е по музика на Димитър Кърнев и Александър Обретенов, а текстът е на D2 и 100 Кила. Режисьор на видеото е Мартин Макариев.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР