Започва спирането на отоплението в столицата, съобщиха от "Топлофикация София"

...
Започва спирането на отоплението в столицата, съобщиха от "Топлофикация София"
Коментари Харесай

Започва спирането на отоплението в столицата

Започва прекъсването на отоплението в столицата, оповестиха от "Топлофикация София " ЕАД. Стартира акцията за отчитане на уредите за дялово систематизиране и правенето на изравнителните сметки за интервала 1 май 2018 година – 30 април 2019 година

В тази връзка "Топлофикация София " ЕАД приканва клиентите да обезпечат достъп до всички жилища, в това число и до жилищата, в които отоплителните тела не се употребяват или са свалени. Проверката и докладът на всички уреди и на водомерите за топла вода ще даде опция на топлинните счетоводители да изготвят бързо и правилно изравнителните сметки и да не се постанова те да бъдат преработвани заради по-късни доклади в обособени жилища. От сдружението напомнят, че клиентите имат право на две дати за безвъзмезден доклад на уредите от топлинните счетоводители. Посещението на едната от тези дати наложително би трябвало да бъде в извънработно време.

Ако нямат опция да обезпечат достъп до жилището на тези дати, потребителите могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят дата за самостоятелен доклад, която, обаче, се заплаща съгласно ценоразписа на съответната компания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР