Започва поетапен ремонт на 25 км от третокласния път III-8007

...
Започва поетапен ремонт на 25 км от третокласния път III-8007
Коментари Харесай

Започва ремонт на пътя Хасково - Узунджово - Симеоновград

Започва поетапен ремонт на 25 км от третокласния път III-8007 Хасково - Узунджово - Симеоновград /от км 0 до км 25+080/. Строителните действия, които са в три стадия, започват от правата сред с. Константиново и Симеоновград. В 5-километровия сектор от през днешния ден се извършват подготвителни действия, поради подобаващите метеорологични условия, като разчистване на сервитута на пътя, подравняване на банкетите и други Асфалтовите действия ще се правят през април.

По време на ремонтните действия правата ще бъде затворена и транспортните средства ще минават по обходен маршрут. Трафикът ще се пренасочва от кръстовището с общински път за с. Поляново, при 20-ти км, през с. Поляново, по-късно по път I-8 Хасково - Харманли, а от там през Харманли и по път III-554 до Симеоновград и назад. Ще се позволява единствено прекосяване на живущите в селата Константиново и Нова вяра, както и на коли със специфичен режим на придвижване.

Ремонтът включва нова асфалтобетонова настилка, усъвършенствано отводняване, нови ограничаващи системи /мантинели/, пътни знаци и хоризонтална маркировка. Мостовото оборудване при 5-ти км ще е с нови тротоари и парапети.

Изпълнението на идващите два стадия - от с. Константиново до кръстовището за с. Воден и по-късно в правата от кръстовището за с. Воден до пътен възел „ Узунджово " ще стартира напролет. Предвижда се строителните работи в целия 25 км да приключат до края на годината.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР