Започва фотоконкурсът на тема Моят лаещ любимец, който се организира

...
Започва фотоконкурсът на тема Моят лаещ любимец, който се организира
Коментари Харесай

В Разград започва фотоконкурсът „Моят лаещ любимец”

Започва фотоконкурсът на тематика „ Моят лаещ любим ”, който се провежда от Община Разград и Приюта за бездомни животни и скитащи кучета в Разград.

Творческата конкуренция е част от осведомителната акция „ Заведи ме у дома ”. Тя се организира от Община Разград и Приюта за бездомни животни и скитащи кучета в Разград с поддръжката на: „ Фарма тийм “, „ Ветконсулт “, „ Вива Вет “, съдружие „ Защита на животните в Лудогорието “, както и със съдействието на Областна дирекция по сигурност на храните-Разград. Инициативите са ориентирани към повишение на информираността на жителите във връзка с законовите положения по отношение на развъждане на домашни любимци, както и към понижаване на популацията на безстопанствените кучета в общината.

Фотоконкурсът „ Моят лаещ любим ” е за възпитаници на възраст от 7 до 18 години. Те могат да изпратят до 2 фотоси на своето куче, а в случай че нямат лаещ домакински любим, имат опция да посетят Приюта за бездомни животни и да снимат някой от жителите му.

Снимките би трябвало да се изпратят на ел.поща: сред 10:00 ч. на 14.04.2022 година и 23:59 ч. на 05.05.2022 година Победителите ще бъдат оповестени на 10 май, а най-хубавите фотоси ще бъдат включени в галерия.

Наградите са обезпечени от уредниците и от спонсорите на фотоконкурса: „ Фарма тийм ”ЕООД, „ Хрус-хрус ”, ПФК ”Лудогорец 1945 ”, „ Ветконсулт ”, „ Алфа ” и „ Вива Вет ”.

Пълният правилник на състезанието е оповестен тук:.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР