Започнало тайно, посещението на Меган Маркъл в Ню Йорк се

...
Започнало тайно, посещението на Меган Маркъл в Ню Йорк се
Коментари Харесай

Голямото сърце на Меган Маркъл

Започнало скрито, визитата на Меган Маркъл в Ню Йорк се трансформира в най-дискутираната тематика в последните дни . Няколкото другарски събирания във връзка идното раждане на херцогинята се правят оценка на близо половин милион $, а по последна информация огромна част от сумата е била поета от приятелките на херцогинята, които и проведоха празненствата.

В тази внушителна сума се включват и няколко хиляди $, изхарчени за цветна декорация на големия пентхаус, който са наели за събирането. Папараци снимаха доставката на цветята в хотела в Махнатън, а тяхната орис откакто Меган и приятелките й им се порадваха към този момент е ясна.

Wonderfully sweet photos of the happy recipients of some of the flower arrangements from #MeghanMarkle's baby shower! Cancer patients staying at the Ronald McDonald House Charities of NY. (Credit to @RepeatRoses and their wonderful mission) pic.twitter.com/xbkRfWXnk5
— Samantha Reyes (@samtayrey) 21 февруари 2019 година
Пищните букети и украшения Маркъл е дарила на организацията Repeat Roses , а те - на приют в Ню Йорк и две клиники за онкоболни, едната от които - детска. Така цветята са дарили с наслада още десетки, откакто за тях така и така е пръсната голяма сума, написа Independent.

Този жест не е изключително неочакван, тъй като същото се случи и след сватбата на Хари и Меган през май предходната година. Тогава букетите отидоха при възрастните жители на приют в Лондон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР