Започналите процеси на кардинални промени ще продължат и през тази

...
Започналите процеси на кардинални промени ще продължат и през тази
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 27 септември до 3 октомври

Започналите процеси на съществени промени ще продължат и през тази седмица, само че през позицията на нещо познато, остаряло или незавършено.

Това е последната седмица преди Новолунието в съществения знак Везни, което ще бъде на 6-ти октомври.

Дотогава намаляващата Луна и назадничав Меркурий насочват вниманието ни към проверка на съществуващото статукво.

Последната седмица от  лунния месец е времето за дотъкмяване, привършване и изчистване от всичко ненужно, остаряло и излишно. Това „ изчистване “ би трябвало да се извърши на вътрешно и външно равнище.

Съвкупността от планети в знака на хармонията, мира и салдото демонстрират посоката ни на деяние. Ретроградният Меркурий дава опция за инспектиране и преразглеждане на избрани сфери от живота ни за възстановяване и усъвършенстване. Ключовата дума за интервала на ретроградно придвижване на Меркурий, който е до 18 октомври е реализиране на баланс за възстановяване на съществуващи структури.

 Докато Меркурий е назадничав не се предлагат:

*започване на нови действия,

*нови планове,

*подписване на контракти,

*покупка на техника, коли, по-скъпи движимости,

*теглене на заеми,

*сериозни финансови вложения,

*започване на нови връзки,

В този интервал ново начало могат да слагат родените с назадничав Меркурий, за останалите това е интервал на вътрешна проверка, изчакване, промяна и подговка за интензивно деяние след  идващото новолуние, което ще бъде в знака Скорпион на 4 ноември.

ОВЕН

Седмицата е естествено продължение на миналата.Събитията, които се задействаха през нея, ще не престават своето въздействие и през тази седмица. Вие сте знак на действието, привикнал независимо да направлява живота, постъпките и изборите си. Съвкупността от планети в знака на взаимоотношенията Везни и назадничав Меркурий в същия знак ще преобърнат събитията като насочат вниманието ви към вашите сътрудници, взаимоотношение с тях  и обществена интензивност. Навлязохте в интервал на преосмисляне и инспектиране на съществуващи партньорства в персонален и настоятелен аспект. В тази последна седмица преди новолунието е допустимо да получите изясненост кои партньорства да запазите и развивате във времето и на кои да сложите край. Важно е да бъдете справедливи и да не бързате с решенията си. Почти целият месец октомври е на ваше разположение. Компромисните решения, балансиране на гледни точни и отзиви ще повлияят в позитивна тенденция върху общите финансови ползи. Колкото и да е комплицирана обстановката или значими обратите, не трябва да губите кураж. Бъдете новатори, вложете оптимизъм и самообладание, с цел да се справите с провокациите.

ТЕЛЕЦ

Силното наличие на планети в знака на хармонията Везни дефинира като водеща през тази и идващите седмици тематиката, обвързвана с метод на живот, работа, работни процеси и взаимоотношение в колектив. Ретрограден Меркурий  акцентира значимостта на тематиката, която е съществена и в живота ви. Това е най-силният интервал, в който ще можете посредством верните разбори, преосмисляне или използване  на добит опит да внесете значими структурни преобразования. Процесите са динамични, при някои от вас е допустима нараснала натовареност в всекидневието или в допълнение увеличаване на напрежението посредством основани конфликтни обстановки сред вас и сътрудниците ви. Везни са знак на мира и компромиса, точно посредством тези качества  ще можете да възстановявате средата си с въвеждане на баланс сред вашите отговорности и тези на другите, или, в различен вид посредством хармонизиране на връзките. Необходимостта от смяна в метода ви на живот е наложителна. Благоприятен интервал за пускане на  здравословен режим на хранене или грижа за здравето. Определете задачите си и действайте съгласно тях.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица ще можете до известна степен да направлявате събитията. В последната седмица преди новолунието можете да насочите внимание към това, което е значимо и определящо ви, към вас самите и целите ви. Съвкупността от планети в знака Везни от една страна ви дават чудесни благоприятни условия, свързани с възстановяване на вашата независима активност в региона на заниманията или любовта. Всичко би било отлично в случай че Меркурий, който е ваш планетен шеф не си направи смешка. Периодът на ретроградното придвижване на Меркурий в знака Везни слага акцент точно върху посочените нагоре тематики. За притежателите на независима активност, създателите, това е интервал, през който могат да активирате  проекти от минал интервал или тип преструктуриране на активността си. Ретрограден Меркурий ще ви даде опция да ревизирате взаимоотношенията с обичани за вас хора, в това число и с вашите деца. Хоби, което сте зарязали във времето може още веднъж да се възроди. Човек, с които сте имали любовна връзка в предишното може още веднъж да се появи. С какво ли ще ви изненада този път Меркурий?
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР