Започнахме много непредсказуема седмица с новолуние във Везни още в

...
Започнахме много непредсказуема седмица с новолуние във Везни още в
Коментари Харесай

Критични дни за всеки и за света до 4-ти октомври

" Започнахме доста непредсказуема седмица с новолуние във Везни още в 1-вия час на 26-и, на няколко градуса от съответствува на Ретро Меркурий и Венера в Дева и в точна съпротива към Ретро Юпитер в Овен, който пък разполовява квадратурата на Ретро Уран и Ретро Сатурн. В същото време са дейни още няколко аспекта: 25-26-и – Венера в тригон към Ретро Плутон, прецизен на 26-и; 26-28-и – Ретро Меркурий в тригон към Ретро Плутон, прецизен на 27-и; 26-30-и – Марс в Близнаци в тригон към Ретро Сатурн, прецизен на 28-и. Реално всички планети са в една обща напрегната и изцяло нерешена настройка.

ЮПИТЕР, тъкмо по средата на спора сред Уран и Сатурн, го слага в ролята на техен съдия и то какъв – в най-резкия, съдбоносен и взривен знак Овен, само че и в съпротива на новолунието във Везни . Юпитер е планета на Истината, на неписаните закони, които стоят над всичко. Но Овен е най-азовата сила, за която съществува единствено една позиция – персоналната. В ниска осцилация е доста евентуално всеки да усеща персоналната си позиция като закон, за който е подготвен да се бори с цената на всичко. Там, където има назрели спорове, това естествено единствено би довело до внезапна ескалация на напрежението и даже до гръмко взривяване на обстановките.

Аспектът на Юпитер към квадратурата на Уран и Сатурн е деен чак доникъде на октомври и в този интервал напрежението ще бъде извънредно мощно и ще ни въздейства най-много посредством световните обстановки, само че също и в персонален проект.

Ако има неща, които не са толкоз сериозни по принцип, а в този момент ги усещате такива, преди да предприемете някакви дейности, уверете се, че не преекспонирате под въздействие на общото напрежение. А в случай че става въпрос за същински сериозни обстановки, би било добре да изчакате до обръщането на Меркурий в пряк ход (04.10) и едвам тогава да предприемате дейности.

Влиянието на всички тези аспекти, настоящи по едно и също време, а теглещи ни в разнообразни направления и с разнообразни планове, няма по какъв начин да се усети като нещо прелестно и умерено. По-скоро ще се усещаме като разкъсвани в разнообразни направления – сред сигурността, познатото, вероятното и

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР