Започнахме консултации за свикване на вот на недоверие. Имаме вече

...
Започнахме консултации за свикване на вот на недоверие. Имаме вече
Коментари Харесай

Възраждане събира подписи за вот на недоверие с подкрепата на ИТН

Започнахме съвещания за привикване на избор на съмнение. Имаме към този момент поддръжката на " ИТН ", разговаряли сме и с Българска социалистическа партия. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Подписите се поставят сега, по-голямата част от групите на " Възраждане " и " ИТН " са се подписали. Ще изчакаме да забележим и какво ще е решението на Българска социалистическа партия и на следващия ден, най-късно в петък, вотът на съмнение ще бъде импортиран поради цялостната политика на държавно управление в бранш енергетика и унищожаването на българската въглищна промишленост, посочи Костадинов.

По думите му от Българска социалистическа партия са декларирали, че първо би трябвало да минат вътрешнопартийни процедури, по-късно ще могат да дадат отгвоори дали ще се включат във вота на съмнение или не.

Лидерът на " Възраждане " отблеяза, че са нужни най-малко 48 подписа. И добави, че подписите могат да бъдат събрани и без поддръжката на Българска социалистическа партия, само че " избира и те да се включат във вота на съмнение ".

Костадинов акцентира, че вотът на съмнение би трябвало да бъде гледан от 3 до 7 дни, откакто е импортиран.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР