Започна записването на екипите за отборните състезания Десетте състезателни предизвикателства са

...
Започна записването на екипите за отборните състезания
Десетте състезателни предизвикателства са
Коментари Харесай

10 забавни физически предизвикателства и специален детски кът очакват феновете на активния живот на градското издание на “Нестле за Живей Активно!Град 2023” със специалното участие на “Игри на волята”

Започна записването на екипите за отборните надпревари

Десетте спортни провокации са въодушевени от телевизионния формат “Игри на волята ” и приспособени от професионалните специалисти от Националната спортна академия по този начин, че да са безвредни и вероятни за осъществяване от дребни и огромни. А звездния тим на “Нестле за Живей Активно! ” формиран от дългогодишни и нови посланици и спортни лица също ще взе участие в провокациите на НДК.   10 занимателни физически провокации и специфичен детски ъгъл чакат почитателите на дейния живот на градското издание на “Нестле за Живей Активно!Град 2023 ” със специфичното присъединяване на “Игри на волята ”

На терен, Йордан Йовчев ще покаже по какъв начин да се катерим на стена и на апарат, а Тереза Маринова ще демострира по какъв начин сполучливо да скачаме в гуми. Волейболистът Евгени Иванов-Пушката би могъл да съобщи на другите участници скъпи препоръки в играта с въже. Специалистът по укрепваща гимнастика Маруся Иванова ще балансира на греда. Олимпийската шампионка по биатлон Екатерина Дафосвка ще показва слалом с култивиран колички.

 10 занимателни физически провокации и специфичен детски ъгъл чакат почитателите на дейния живот на градското издание на “Нестле за Живей Активно!Град 2023 ” със специфичното присъединяване на “Игри на волята ”

Предизвикателствата пред Националния замък на културата са особено селектирани от експерти от Националната спортна академия, с цел да са подобаващи и безвредни участници от необятната публика.

Водещи на празника на физическата интензивност ще са водещите на “Игри на волята ”, а участници от предходните сезони също ще се включат като ментори към другите спортни зони.

 10 занимателни физически провокации и специфичен детски ъгъл чакат почитателите на дейния живот на градското издание на “Нестле за Живей Активно!Град 2023 ” със специфичното присъединяване на “Игри на волята ”

Предизвикателствата могат да бъдат изпълнени поотделно или в отборно съревнование, за което са планувани специфични награди за спечелилите. Всички искащи да се запишат за отборните надпревари с тим от над 1 и не повече от 5 индивида,  могат да го създадат на страницата на Нестле за Живей Активно, както и на събитието във Фейсбук. 

Очакваме ви с хъс и огромна доза въодушевление, с цел да отбележим дружно празника на физическата интензивност и уравновесения метод на живот “Нестле за живей Активно ” за 18-ти следващ път!

Разберете повече тук

 10 занимателни физически провокации и специфичен детски ъгъл чакат почитателите на дейния живот на градското издание на “Нестле за Живей Активно!Град 2023 ” със специфичното присъединяване на “Игри на волята ”

За Нестле за Живей Активно

Нестле като водач в региона на уравновесеното хранене и дейния метод на живот, основава „ Нестле за Живей Активно! “ през 2006г. вследствие на водещото разбиране, че интензивният метод на живот може да бъде опция за всеки българин. Вече 18г. компанията организира богат календар годишни събития, районни издания, спартакиади, шампионати, среща хората с разнообразни форми интензивности, дава професионални препоръки и насоки за здравословно хранене, промоцирайки физическата деятел и уравновесения метод на живот. През годините националната самодейност има над 200 колегата, събитията в календара ѝ са посещавани от над 500 000 души и тя е позната за 75% от популацията. Спортните звезди Йордан Йовчев и Евгени Иванов са измежду посланиците на самодейността, дружно с Тереза Маринова, Маруся Иванова, волейболните очаквания от ВК Марица, Катрин Тасева и Екатерина Дафовска, които годишно се включват в изданията на “Нестле за Живей Активно ” следвайки нейната задача и мотивирайки още повече хора да водят здравословно всекидневие с повече придвижване.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР