Започна участието на министър-председателя Бойко Борисов в Мюнхенската конференция по

...
Започна участието на министър-председателя Бойко Борисов в Мюнхенската конференция по
Коментари Харесай

Бойко Борисов участва в Мюнхенската конференция по...

Започна присъединяване на министър-председателя Бойко Борисов в Мюнхенската конференция по сигурността. Заедно с останалите международни водачи българският министър председател участва на формалното й разкриване. Програмата му в границите на значимия конгрес продължава с редица двустранни срещи.

Премиерът Борисов ще беседва с министър-председателя на Държавата Либия Файез Сарадж, с основния договарящ на Европейски Съюз за Брекзит Мишел Барние, както и с изпълнителния шеф на Американския еврейски комитет Дейвид Харис.

Българският министър-председател ще организира двустранни срещи също с ръководителя на немския Християндемократически съюз Анегрет Крамп-Каренбауер и с ръководителя на парламентарната група на Християнсоциалния съюз в Бундестага Александер Добриндт.

Във фокуса на Мюнхенската конференция по сигурността тази година са тематиките за самоутвърждаването на Европейския съюз, трансатлантическото съдействие и вероятните последствия от настъпилата нова епоха на конкуренция сред огромните международни сили.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР