Започна събарянето на незаконните будки за дюнери и алкохол и

...
Започна събарянето на незаконните будки за дюнери и алкохол и
Коментари Харесай

Спор за павилиони в р-н Изгрев: Погазва ли се съдбата на множество семейства?

Започна събарянето на противозаконните будки за дюнери и алкохол и тютюневи произведения в ж.к. " Изток " на ул. " Ф. Ж. Кюри ", оповестява на страницата си във Facebook кметът на регион " Изгрев " от Българска социалистическа партия доктор Делян Георгиев.

В осъществяване на заповед за унищожаване от кмета Георгиев през днешния ден беше прекратено електрозахранването и водата на преместваемите обекти, като неотложно бяха стартирани и действия по ремонт. Районната администрация завоюва всички правосъдни каузи против ползвателите на обектите, като по неоспорим метод потвърди незаконността им и неналичието на правни учредения да владеят общинските парцели, показва Георгиев.

Законите важат за всички. Правенето на бизнес в прорез с тях и наредбите на Столична община са неприемливи и ощетяват жителите, облагодетелствайки дребен кръг лица и компании, декларира районният кмет.



Другата страна 

Днес 10.03 2022 след 23 години работа дюнера на ул. Жулио Кюри 1,ще бъде затворен с помощта на тази личност- “Псевдо кмет ” мислейки само за своето облагодетелстване, и грубо пагазвайки ориста на голям брой фамилии и хиляди клиенти на дюнер “ЗЕНОБИЯ ”.

Нека всички които не са съгласни с корумпираният “кмет ” на нашият обичан квартал да дойдат на следващия ден в 9.00 пред дюнера “Зенобия ”на ул. Жулио Кюри 1,да се противопоставим на упоритостите на един човек,който не мисли за хорат…, написа притежателят във Facebook. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР