Започна набирането на проекти за 2023 година по програма Младежки

...
Започна набирането на проекти за 2023 година по програма Младежки
Коментари Харесай

Започна набирането на младежки проекти във Варна | Срокът за подаването на предложенията е до 15 юни

Започна набирането на планове за 2023 година по стратегия „ Младежки действия ” на Община Варна. С приоритет тази година ще се финансират планове за младежко предприемачество; запазване на околната среда; здравословен метод на живот/дейности навън, оповестиха от дирекция „ Образование и юношески действия “ към Община Варна.

С начинания могат да аплайват организации, които са регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел в социална изгода, национално показани юношески организации (с клон или секция на територията на община Варна ), осъществяващи активността си на територията на община.

Всяко Неправителствени организации има право да кандидатства с едно планово предложение на стойност до 8000 лева То би трябвало да е с дълготрайност - най-малко три месеца и да обгръща интервала от 15 юли до 15 октомври 2023 година

Електронната платформа ще бъде отворена за подаване на планови оферти и налична на уеб страницата до 23:59 часа на 15 юни.

На нея са оповестени: Наредба за изискванията и реда за финансово подкрепяне на юношески планове, осъществени от неправителствени организации по стратегия „ Младежки действия ” на Община Варна; Указания за подаване и отчитане на плановите предложения; Всички изискуеми документи за кандидатстване по активност „ Младежки планове 2023 ”.

За деветнадесета година се финансират планове на неправителствени организации, според Наредбата за изискванията и реда за финансово подкрепяне на юношески планове, признати с решение на Общинския съвет.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР