Започна либерастки вой срещу законопроекта на Възраждане“, за финансирането на

...
Започна либерастки вой срещу законопроекта на Възраждане“, за финансирането на
Коментари Харесай

Габриел Герасимов: Започна либерастки вой срещу законопроекта на "Възраждане", за финансирането на "чуждестранните агенти" - Топ новини

Започна либерастки писък против законопроекта на „ Възраждане “, за финансирането на „ задграничните сътрудници “. Според него се плануват солени санкции за частни и други лица, които са финансирани годишно от задгранични източници с повече от 1000 лв..

Всеки подобен минал границата от 1000 лв., се планува самичък автоматизирано да се записва като „ задграничен сътрудник “ и през идващите 5 години да не може да получава средства от непознати източници.

Проектозакона удря тези организации и частни лица, които се финансират от небългарски източници, за интервенция във вътрешните работи на България и по този начин прокарват непознати линии на зависимости в една суверенна страна. Моментално като отдолу под земята, се появяват съперници на тази концепция, без тя да е подлагана на необятно публично разискване.

Габриел Герасимов, Facebook

Започна либерастки писък против законопроекта на " Възраждане ", за финансирането на " задграничните сътрудници ". Според него се…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР