Започна изграждането на пътна автомобилна рампа към автомагистрала Хемус“ –

...
Започна изграждането на пътна автомобилна рампа към автомагистрала Хемус“ –
Коментари Харесай

Пътната рампа между бул. Атанас Москов“ и магистрала Хемус“ ще е дълга 200 метра

 Започна построяването на пътна автомобилна рампа към автомагистрала " Хемус “ – качване от бул. " Атанас Москов “. Съоръжението с обща дължина към 200 метра и се явява огледален облик на към този момент построената южна рампа за слизане от Автомагистрала " Хемус “ на бул. " Атанас Москов “, като изграждащата се северна рампа ще разрешава слизане и качване на автомагистралата, оповестяват от дирекция " Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ в Община Варна. 

Предвид теренните условия оборудването е проектирано в ров, което постанова създаване на укрепителни стени по северната й страна и оформяне на откоси от страна на автомагистралата.

Габаритът на платното е 7 метра, с тротоари двустранно по 1,50 м. Поради предстоящото натоварване структурата на настилката е оразмерена за тежко придвижване.

По автомагистралата е планувана замяна на съществуващите ограничаващи системи с нови, осигуряващи нужното равнище на пътна сигурност. Рампата дава още една допустима опция за излаз от града по оста център - Автомагистрала " Хемус “ като разумно продължение на плана за пробив на бул. " Сливница “, изпълнен в миналата година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР