Започна делото срещу лидера на Възраждане. Костадин Костадинов е обвинен

...
Започна делото срещу лидера на Възраждане. Костадин Костадинов е обвинен
Коментари Харесай

Започна делото срещу Костадин Костадинов, той подозира, че опитват да го уязвят

Започна делото против водача на " Възраждане ". Костадин Костадинов е упрекнат във всяване на ужас и суматоха с изявление в телевизионно изявление през март предходната година. В знак на поддръжка по време на цялото съвещание пред залата го чакаха негови последователи.

" Заявих, че с дейностите си българското държавно управление, което тогава взе решение и беше гласувано от Народното събрание да се вкара изключително състояние, в действителност насажда суматоха и неуравновесеност в обществото. Това, което споделих на българските жители беше да не се подават на тази суматоха и неуравновесеност. Обвинението против мен е, че с апела си в действителност съм основал суматоха и неуравновесеност ", сподели пред медиите Костадинов откакто излезе от правосъдната зала.

Лидерът на " Възраждане " е обвинен и поради изявление за изчезнало огромно количество млечни артикули от държавния запас.

" Оказа се, че те в действителност липсват и има издадени неоправдателни присъди. Държавният запас е водил дело против компанията, която е притежател на складовете, в които се съхраняват тези количества. Нещо повече - след това се оказа, че липсват не десетки, а стотици тонове, по думите на самия началник на държавния запас ", изясни Костадин Костадинов.

Той уточни, че идващото съвещание по делото ще бъде на втори декември, когато се очаквало да бъде разпитан шефа на запаса.

Костадинов добави, че желае бързо решение на делото и че в тази ситуация би трябвало оптимално да бъдат прегледани всички гледни точки. Според него е обвинен, тъй като споделя истината.

" Непосредствено преди изборите се прави това нещо, с цел да бъда уязвен. Това въздейства на акцията ни, оказва помощ извънредно доста, тъй като по този метод властта ясно и изрично демонстрира от кого фактически изпитва боязън и кой е главният и съперник ", съобщи водачът на " Възраждане ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР