Заплатата достига до 60 000 паунда годишноКандидатурите се приемат до

...
Заплатата достига до 60 000 паунда годишноКандидатурите се приемат до
Коментари Харесай

Крал Чарлз III търси кралски куриер

Заплатата доближава до 60 000 паунда годишно
Кандидатурите се одобряват до 27 ноември

Кралското семейство на Англия обмисля претенденти за поста шеф на кореспонденцията, който ще дава отговор на писмата от Чарлз III, кралицата-консорт, принцът и принцесата на Уелс, заяви “Дейли Мейл ”.

Обявата работа се е появила на уеб страницата на кралското семейство. Търси се човек, който да работи в кабинета на персоналния секретар в Бъкингамския замък и да отделя за това 37,5 часа седмично. Очакваната заплата варира от 55 до 60 хиляди английски лири на година.

В допълнение към уменията за писане на писма, новият началник на кореспонденцията на английското кралско семейство и персонално крал Чарлз III би трябвало да има способността да “управлява хора ” и от време на време да работи като заместник-личен секретар.
Кандидатът за позицията би трябвало да е механически квалифициран, да може да регистрира основни индикатори за успеваемост и да оказва помощ при внедряването на новата система за ръководство на случаи.

Кандидатурите се одобряват до 27 ноември, а интервютата ще се организират през целия декември. Покойната кралица Елизабет II получаваше към 200 писма дневно, което общо възлиза на повече от 70 хиляди годишно, показва “Дейли Мейл ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР