Заплашени от подобно решение са Русия, Куба и ИндияАмериканската администрация

...
Заплашени от подобно решение са Русия, Куба и ИндияАмериканската администрация
Коментари Харесай

САЩ обмислят санкции срещу държави, поддържащи Мадуро

Заплашени от сходно решение са Русия, Куба и Индия

Американската администрация към този момент не е взела решение за налагане на едностранни наказания против страни, поддържащи венецуелския президент Николас Мадуро, само че не изключва опция да прибегне до такава мярка. Това съобщи специфичният представител на Вашингтон за Венецуела Елиът Абрамсq представен от CNN, оповестява Дир.бг

" Прилагането на такива наказания е постоянно допустимо. Ние към този момент не сме го създали. Не ми се желае да обмислям какво би ни предиздвикало да наложим сходни наказания ", сподели още дипломатът в отговор на въпрос дали Русия, Куба и Индия няма да бъдат обект на вторични наказания поради Венецуела.

Според Абрамс наложените на Каракас ограничавания имат краткотраен темперамент и може да бъдат анулирани в идващ интервал. Целта им е да накарат избрани хора да трансформират държанието си=

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР