Заплахите с пистолет и среднощния побой, които се разиграха през

...
Заплахите с пистолет и среднощния побой, които се разиграха през
Коментари Харесай

Екшънът в хотел АТА - заради поръчана песен

Заплахите с револвер и среднощния побой, които се разиграха през уикенда в хитовия хотел "АТА " във Вършец, били поради ария, научи BulNews.bg.
Оказва се, че в зрелищното меле взел участие охранителят в обекта Георги Н. /46 г./ и 22-годишният пловдивчанин Александър Й. Младежът се бил развихрил в пиано бара в комплекса и си поръчал музикален привет. След като той не бил изпълнен, гостът почнал да буйства. Тогава той бил изведен на открито от гарда.
Пред входа на заведението почерпеният пловдивчанин извадил газов револвер, с който заплашил охранителя. Той обаче съумял да му го отнеме от ръката и почнал да го постанова с оръжието по главата и тялото.
След това свадата сред служителя и клиента се пренесла във фоайето на хотела. Тогава сътрудници от личния състав извикали полиция. Побойниците скалъпили история за пред униформените, че са си разменили единствено няколко удара. Те били безапелационни, че нямат искания един към различен и отказали подпомагане от органите на Министерство на вътрешните работи.
Въпреки това ченгетата се заели да разплитат случая. След като прегледали записите от охранителните камери истината лъснала. Захвърлен край хотела е открит и револверът със следи от засъхнала кръв по него. Все още обаче не е ясно кой е притежателя на оръжието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР