Заплахи за живота си е получила фолк певицата Дебора. Те

...
Заплахи за живота си е получила фолк певицата Дебора. Те
Коментари Харесай

Нова драма в живота на наша фолк певица

 Заплахи за живота си е получила фолк певицата Дебора. Те са били отправени от някогашния й другар и татко на детето й. Едновременно с това певицата, която сама отглежда детето си е завела дело против татко му.

" Бившият ми другар спря да идва да вижда сина си и не поставя никакви грижи за него. От предишното лято не е дал една стотинка за прехрана ", споделя пред  певицата.

Дебора напомня, че месец откакто ражда сина си, се разделя с татко му. В началото е въодушевен и оказва помощ. Въпреки раздялата им някогашният й оказва помощ за детето финансово, идва да го вижда всяка седмица. Ситуацията се трансформира през лятото.

" В края на август когато беше кръщенето на детето ми, се скарахме с някогашния ми доста грубо. Не бях поканила неговата нова другарка на празника, както и тогавашния ми другар. Бяхме двете фамилии, не беше удачно съгласно мен да поканвам новите ни половинки. Бившият ми беше използвал алкохол. Явно беше прекалил и стартира да крещи и заплашва “, твърди певицата. По думите на Дебора някогашния й декларира пред 100 очевидци, че за 10 000лв. ще направи по този начин, че да изчезне и си изтръгва от кръщенето с нейни близки. Оттогава са в доста неприятни връзки,  постоянно певицата получава закани и обиди по телефона.

Дебора разкрива, че новата другарка на някогашния й постоянно му прави проблеми тъй като би трябвало да посещава детето си, или най-малко това са оправданията на мъжа й, който даже за Коледа не е купил нищо на Самуил.

" Последният път му донесе едни солети и едни пуканки. Не се интересува какво яде, от какво има потребност. При състояние, че се знае, че сега нямам участия и съм с много по-малко проходи отпреди ".

Дебора не за първи път попада на мъж, който я заплашва. Преди четири години певица стана жертва освен на психически тормоз, и и на физически. Тогавашният мъж в живота й редовно я бие. Ден откакто напуща риалити формата " Биг Брадър " певицата се появи посинена при Гала и описа, че е била бита с гняв и мощ тъкмо пред блока, в който живее.

В момента Дебора е сама и няма мъж до себе си. Успява да се оправи финансово с помощта на главната си работа като търговски представител и е признателна, че в тази рецесия съумява да изкара пари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР