Заплахата от Трета световна война е може би най-близката от

...
Заплахата от Трета световна война е може би най-близката от
Коментари Харесай

Единствената ужасяваща причина Китай и Русия да не искат Трета световна война със САЩ

Заплахата от Трета международна война е може би най-близката от десетилетия, само че специалист разкри единственото ужасяващо нещо, което пречи на Китай и Русия от спора със Съединени американски щати - нуклеарни оръжия.

С детонацията на спора в Близкия изток и кървавата инвазия на Русия в Украйна, достигаща двегодишната граница, опасенията по отношение на стабилността на международната геополитическа система са огромни.. Войната Израел-Хамас провокира повишаване на спора в района, въвличайки Съединени американски щати и Обединеното кралство във военни дейности, до момента в който нахлуването на Путин задълбочи разрива сред световния „ Запад “ и „ Изток “.

Китай интензивно поддържа войната на Русия против Украйна, като ускори комерсиалните връзки, с цел да подкрепи поддържането на техните военни старания и уютните срещи сред китайския президент Си Дзинпин и Владимир Путин. Вносът на огромни китайски камиони в Русия да вземем за пример се е нараснал почти десетократно след експлоадирането на войната през февруари 2022 година, съгласно Atlantic Council.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР