Запитвали ли сте се как моделите поддържат перфектна визия 24/7? Нора

...
Запитвали ли сте се как моделите поддържат перфектна визия 24/7?
Нора
Коментари Харесай

Красотата на един топмодел: Нора Шопова

Запитвали ли сте се по какъв начин моделите поддържат съвършена визия 24/7?

Нора Шопова е най-известният български модел в света. Красила кориците на най-големите издания по света, измежду които и VOGUE, с безчет ревюта във всички фешън столици зад тила си, а в този момент и на екрана на Нова телевизия, Нора несъмнено е научила някоя и друга загадка, с която да поддържа свежа и отпочинала кожа. Тя се кълне в магията на напълно натуралните артикули.

 Красотата на един топмодел: Нора Шопова

Нора разкрива, че най-хубавото средство, което е разкрила за хидратация на кожата, са маслата. Тя има три обичани – какаово, кокосово и… щраусова мехлем. “Използвам ги за ежедневна хидратация в другите зони на тялото. Живея на правилото, че природата ни дава всичко належащо и би трябвало да се възползваме от естествените й богатства ”, издава Нора.

Шопова разкрива и едно от обичаните й козметични магии – розовата вода, която има лечебно, почистващо и пречистващо, противовъзпалително и подмладяващо свойства. “В която и точка на света да се намирам, розовата вода наложително е най-отгоре в багажа ми. Освежава, тонизира и естествено подхранва кожата на лицето ми. ”

 Красотата на един топмодел: Нора Шопова

Каква част от всекидневието й заема спортът, къде най-добре си почива и какви са обичаните й фешън находки, четете в новия брой на сп. ОК!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР