Запиши се за участие във второто издание на безплатното бургаско

...
Запиши се за участие във второто издание на безплатното бургаско
Коментари Харесай

Последно повикване: участвайте във второто издание на Burgas Scooter Jam 2022

Запиши се за присъединяване във второто издание на безплатното бургаско скутер предизвикателство – Burgas Scooter Jam 2022.

Търсят се скутер мастъри, ценители на рисковите прекарвания и ловци на адреналин. Покажете своите freestyle скутер трикове и бъдете наградени уместно. Събитието ще се организира на 24 август от 10.00 часа на Скейт парка в ж.к. „ Изгрев “.

Необходими са: предварителна регистрация посредством попълването на формуляра за присъединяване – , попълване на Декларация (от родител/настойник, при участници под 18-годишна възраст), наложителна каска по време на събитието.

Възрастовите категории, в които ще бъдат оценени участниците са две – до 13-годишни и над 14-годишни, като във всяка ще бъдат оповестени първо, второ и трето място. Наградите са разнородни.

Регистрацията на участниците, както и разгрявката ще стартират в 09.00 часа, а записването на място ще стартира в 08.30 и ще продължи до 10.00 часа.

Ето и регламента за Burgas Scooter Jam 2022:

1. Състезателите ще карат в групи по четирима;

2. Всяка група ще има по два 60-секундни рън-а;

3. За резултат в класирането ще бъде считан сборът от двата рън-а.

Скутер мастърите се правят оценка въз основа на 3 критерия:

1. Трудност на триковете

Определящите фактори в категорията са:

– Техничността на триковете,

– Комплексността на триковете, т.е. какъв брой на брой трикове са съчетани в един „ Спот ” на осъществяване, т.е. къде е изпълнен трикът.

2. Разнородност на триковете

В тази категория съдиите гледат какъв брой разнородни са триковете изпълнени във вашия рън. Колкото повече разнообразни по тип и жанр (стрийт, парк) трикове, толкоз повече точки. Използването на парка по собствен характерен метод е преимущество.

3. Стил/чистота на осъществяване на триковете

Най-много точки ще вземат карачите с най-чисто стъпените трикове и най-хубав „ флоу ”, т.е. под внимание се взимат скоростта, височината и последователността на триковете.

Максимален брой точки за всеки аршин е 10 точки.

Оценката на рън-а е сборът от събраните точки от трите критерии – 30 точки. При рухване или стъпване на земята по време на рън-а, се лишава 1 точка от общия брой събрани точки на участника, а за осъществяването на всеки аршин ще следи по един арбитър.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР