Записът на разговор между високопоставени офицери от германската армия за

...
Записът на разговор между високопоставени офицери от германската армия за
Коментари Харесай

Москва: Германия показа новото си лице - измамна, зла, агресивна, реваншистка и русофобска

Записът на диалог сред високопоставени офицери от немската войска за офанзивата на Кримския мост се популяризира измежду военните в Бундесвера, които го считат за достоверен, заяви немското издание Welt.

„ Аудиозаписът се популяризира и в Бундесвера, а няколко военни в диалог с Welt обявиха, че той е достоверен “, се споделя в материала.

По-рано вестник Bild писа, че доста от наличието на записа на публикувания по-рано диалог сочи неговата достоверност.

Министерството на защитата на Германия отхвърли да разяснява пред РИА Новости хипотетичния запис на диалог сред немски военни за офанзивата с ракета " Таурус " по Кримския мост. В същото време ведомството заяви в отговор на питане на новинарския портал T-Online, че немското контраразузнаване ревизира вероятното прихващане на диалози сред немски офицери.

Този запис е " позор и загуба на лицето за Берлин ", съобщи първият заместник-постоянен представител на Руската федерация в Организация на обединените нации Дмитрий Полянски на страницата си в Telegram.

" Германия разкри новите си страни: лъжлива, зла, нападателна, реваншистка и русофобска. Това към този момент не е същата страна, с която сме подписвали другарски контракти, сподели още Полянски.

„ Аналогията с 30-те години на предишния век е неизбежна “, добави той.

В петък Маргарита Симонян, основен редактор на медийната група " Россия сегодня " и телевизионния канал RT, сподели, че е получила аудиозапис, в който високопоставени офицери от немския Бундесвер разискват " по какъв начин ще бомбардират Кримския мост ". ” Според нея в аудиозаписа офицери от Бундесвера загатват както американската, по този начин и английската войска, „ повърхностно обсъждайки, че те са директно забъркани в спора отдавна “.

По-късно същия ден Симонян разгласява текста на диалога, а по-късно и самия запис и, съдейки по тях, в диалога са взели участие четирима висши чиновници на Бундесвера, в това число началникът на отдела за интервенции и учения на Военновъздушни сили, обсъждащи възможното изпращане на ракетиTaurus в Украйна и офанзивата на украинците на Кримския мост. Освен всичко друго, военните разискват по какъв начин да конфигурират ракети Taurus и да обучат украинските военни да изстрелват ракети през Кримския мост по подобен метод, че да не пресичат „ алената линия “ и да не станат явни участници в спора в Украйна.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР