Записът на Демократична България“ показва как работи мафията. Видяхме и

...
Записът на Демократична България“ показва как работи мафията. Видяхме и
Коментари Харесай

Депутат от ДПС разтресе ефира: Христо Иванов да обясни как получава указания на задната седалка!

„ Записът на „ Демократична България “ демонстрира по какъв начин работи мафията. Видяхме и жалките прислужници на мафията. Това са лейтенантите на мафията, които си разменят злословия. Така действа задкулисието очевидно. “ Това сподели пред Българска национална телевизия депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид.

„ С този запис българските жители видяха по какъв начин работи задкулисието на превзетата страна, и по какъв начин работят прислужниците на олигарсите в България, какви интриги си вършат между тях по време на договарянията, какви условия си слагат.

Българските жители схванаха и какви са същинските им цели: под миловидната угриженост за българските жители прозират персонални ползи, лични назначения, персонално его и злоба към своите съдружни сътрудници. Цяла България видя по какъв начин „слугите на народа“ в действителност са прислужници на мафията – малко жалки, само че въпреки всичко прислужници “, съобщи депутатът от Движение за права и свободи.

Той прикани Христо Иванов да изясни по какъв начин получава инструкции на задната седалка в джипа на един обвиняем олигарх.

„ Сигурно му дава обещание, че ще му назначи човек в КПКОНПИ, който да му вдигне запорите. Това са хората, които споделят „ ние сме напълно в бяло, другите са в черно “, а в случай че ги погледнете начело, може да видите нещо малко бяло, само че като се извърнат, една педя под кръста ще имат едно голямо кафяво леке, и то си стои от много дълго време “, сподели още Хамид.

Депутатът заподозря, че за записа Демократична България може да обвинят посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова.

„ Христо Иванов е бил съдружен сътрудник, съучастник на Бойко Борисов в държавното управление, беше му министър на правораздаването. Направи правосъдната промяна, и с помощта на неговата промяна имаме този основен прокурор. Може би на задната седалка на някой джип още тази заран са го инструктирали какво да приказва.

Вчерашният запис сподели по какъв начин работи политическата мафия – по какъв начин ги привиква в профил на Народно събрание в джипове, и очевидно кукловодите им не са се разбрали, тъй като има разминаване на позициите им. Видяхме, че всичко се прави за персоните, тъй като там няма мисъл за жителите, няма никаква стратегия, – да се устрои един провален министър непременно, просто да му се откри работа непременно, с цел да вдигне запорите и да спре инспекциите против себе си, – това е все едно да предложите Митьо Очите за основен прокурор на страната “, сподели още Хамид.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР