Запис на телефонен разговор между банкера Цветан Василев и жена-

...
Запис на телефонен разговор между банкера Цветан Василев и жена-
Коментари Харесай

Таен запис разкрива: Борисов искал 50 млн. щ. д. от турска компания, замесен е и Цацаров

Запис на телефонен диалог сред банкера Цветан Василев и жена- представител на турска корпорация, разкрива, че министър председателят Бойко Борисов е желал 50 млн. щ. д. от турска компания. От СРС-то се схваща още, че в аферата е забъркано и името на основния прокурор Сотир Цацаров.
Записът беше публикуван от уеб страницата " Афера ". Сайтът твърди, че е получил записа от човек, подписал се като " Георги Възмездев ", дружно с записка, в която се твърди, че е изработен от турските секрети служби.

От оповестените в уеб страницата писма излиза наяве, че на 13 май 2015 година турският предприемач Юсуф Йозтюрк, който е ръководител на борда на шефовете на компанията „ Йозтюрк Холдинг “, е изискал да придобие банка " Виктория ". За да стане това обаче е належащо да се създадат някои дейности.

" Виктория " е благосъстоятелност на КТБ, а КТБ е във банкрут. Неин максимален заемодател се явява Фондът за гарантиране на вземанията, който е налял 1,5 милиарда евро в КТБ и никой не може да придобие банка " Виктория ", без да удовлетвори Фонда за гарантиране на вземанията.

Затова турците оферират да изкупят правото да събират заемите към КТБ, които другояче Фондът за гарантиране на вземанията би трябвало да събира. Приложено е и писмо на Фондът от 12 юни 2015 година с което се споделя, че защото КТБ е оповестена в неплатежоспособност, лицензът й не може да възобновен, нито пък може да възобнови банковата си активност. В същото време пък банка " Виктория " е настояща и придобиването й може да бъде осъществено посредством закупуване на акции от нейния капитал, които са благосъстоятелност на КТБ.

Чуйте и самият абсурден запис:
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР