Запечатването на известно столичен ресторант в комплекса „Дианабад“ от данъчните

...
Запечатването на известно столичен ресторант в комплекса „Дианабад“ от данъчните
Коментари Харесай

Спецов: Запечатването на известен столичен ресторант от НАП не е политическа атака


Запечатването на известно столичен ресторант в комплекса „ Дианабад “ от данъчните не е политическа офанзива, съобщи шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов в „ Тази заран “.

„ Политическа офанзива би било в случай че има някакви нарочни дейности, в случай че заведението или който и да е различен обект няма никакви нарушавания и се подхващат някакви дейности. В случая имаме съответно нарушаване, открито по съответен прийом. Там е отишъл екип, направена е покупка, инцидентна консумация, издадена е касова записка, тестван е касовият бон и той не е регистриран в Национална агенция за приходите. Тук къде има въздействие политическо? “, разяснява Спецов.

По думите му инспекцията е част от лятната акция на Национална агенция за приходите и доста сходни инспекции предстоят, по тази причина е целесъобразно търговците да ревизират редовността на апаратите си и дали са свързани правилно с данъчните.

По документи запечатаното заведение в " Дианабад " няма нищо общо с Александър Сталийски, макар че по този начин се приказва в публичното пространство, сподели шефът на Национална агенция за приходите

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР