Запазва се изцяло павираната настилка по "Дондуков". Изпълнението на ремонта

...
Запазва се изцяло павираната настилка по "Дондуков". Изпълнението на ремонта
Коментари Харесай

Евгени Крусев обясни кога ще се отпуши най - накрая София

Запазва се напълно павираната настилка по "Дондуков ". Изпълнението на ремонта върви в период. Под паветата има 25 см циментова стабилизация, поради тежкия трафик по булеварда. Това съобщи заместник-кметът по превоза в Столичната община Евгени Крусев в утринния блок на Българска национална телевизия.

Ремонтите провокират усложнения на жителите, само че те могат да станат "арена " на нещо прелестно. Затова и организираме волейболен шампионат за деца и възрастни на 12 септември на бул. "Дондуков ", сподели Крусев.

Той добави, че продължава работата по ремонта на тротоарите по бул. "Прага ". Предизвикателство са доста връзки, които минават през региона. Но за първия образователен ден дейностите там ще са завършили. За идната година следва ремонт на бул. "Васил Левски " и тунела при НДК, защото те поеха съществена част от трафика около ремонтите на бул. "Патриарх Евтимий ".

Предстоят административни процедури за ремонта на ул. "Граф Игнатиев ". Проектът е основен за обновяването на централната градска част, сподели Крусев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР