Запази датаТук-Там Кошер ще се проведе на 16 септември 2022

...
Запази датаТук-Там Кошер ще се проведе на 16 септември 2022
Коментари Харесай

Тук-Там Кошер - среща на идеи и приятели от цял свят!


Запази дата

Тук-Там Кошер ще се организира на 16 септември 2022 в Интер Експо Център, град София.

Запази своето място на

За всички участници, които не могат да участват физически, част от вълнуващата стратегия на събитието ще е налична онлайн, с помощта на нашите сътрудници.

Програмата на Tук-Там Кошер 2022

Тук-Там Кошер е световна на среща на хрумвания, бизнеси, другари и благоприятни условия.
  • Вдъхнови се е с сполучливите истории на потвърдили се експерти, които са част от две вълнуващи семинарни стратегии.
  • Развий нови умения в работилниците.
  • Намери мечатана работа като се запознаеш непосредствено с екипите на български и интернационалните компании. Заедно с тях и HR експерти ще споделят положителни практики за Сухопътни войски и сполучливо изявление за работа.
  • Направи потребни контакти в специфичните нетуъркинг зони.
  • Информирай се за протичащото се в България - български бизнесмени ще ни опишат и покажат техните новаторски изобретения

Щастливи сме да споделим, че измежду нашите лектори тази година ще бъдат Васил Терзиев (CEO, Telerik, Managing Partner Eleven Ventures, бизнесмен, инвеститор), Мартин Вечев (Професор в ETH Zurich и основател на INSAIT), Росица Заимова (Съосновател и съучастник Dalberg Data Insights), Константин Дженгозов (Съосновател и финансов шеф на Payhawk), Благовеста Пугьова (CEO Childish) и още доста други вдъхновяващи персони. Цялата стратегия ще бъде налична скоро, а искащите да вземат участие могат да запазят мястото си на формалната.

Кошер 2022 е място за ентусиазъм и среща на българите по света, които желаят да останат свързани и ангажирани с България!

Контакт Лилия Мерджанова [email protected] +359 879 06 50 06

За Тук-Там Вече цели 14 години Тук-Там сплотява българите тук и там със смислени начинания. Общността ни се трансформира в световна brain gain мрежа от хора, които се ангажират с България, без значение къде се намират. Свързваме, осведомяваме, въодушевяваме и влагаме в бъдещите водачи на България по един елементарен и приближен метод посредством платформа www.tuk-tam.bg. Целта ни е едно по-ярко бъдеще за България!

Благодарим на нашите сътрудници, с които осъществяваме Кошер 2022.

Генерални спонсори

KBC Global Services BG - Ние сме част от групата на белгийската банково-застрахователна компания KBC и нашата задача е да предоставяме ИТ и споделени услуги и да работим по разнообразни планове за банковите и застрахователните сдружения в групата. Имаме два центъра, които работят във Варна - Център за споделени услуги (SSC), открит през 2019г., и Център за цифрови технологии (DDC), открит през 2021 година В двата центъра работят близо 700 специалисти/таланти в региона на софтуерната разработка, QA и тестването на приложения, застраховането, битката с прането на пари, киберсигурността, риска, човешките запаси, ръководството на планове и процеси и доста други. Нашата компания предизвиква успеваемост, взимане на решения, автономия, отговорност и вземане предвид с локалните практики!



Фондация „ Америка за България “ е самостоятелна, неправителствена и неполитическа американска фондация, която работи в партньорство с български организации за подсилване на частния бранш и обвързваните с това демократични институции в страната. Фондацията развива дългогодишните обичаи на доброжелателство и другарство сред народите на Съединени американски щати и България и предизвиква контактите сред хората на двете страни. За повече информация.

Генерални HR сътрудници

HRS Bulgaria е организация за асортимент на личен състав с 10 годишен опит в България. Техните HR специалисти приготвят и съветват до най-хубави резултати всеки претендент за настоящото положение на пазара на труда и за предстоящо бъдещо възнаграждение, по отношение на опита и уменията. Работят с локални и интернационалните компании, предлагайки позиции във всички браншове от пазара на труда.

nPloy е интерактивна платформа, която дава опция за елементарно и бързо намиране на подобаваща работа, присъединяване в разнообразни клубове по ползи и събития. Всичко за кариерата на едно място - в комфортно мобилно приложение.

Златни спонсори

Payhawk Payhawk създава финтех платформа и корпоративни карти в партньорство с Visa, които в композиция улесняват ръководството на бюджетите на компании по цялостен

свят. Целта на екипа е да сътвори една от най-големите компании от района, която трайно да способства за развиването на предприемаческата екосистема в България.

Accenture е водеща интернационална компания, която дава необятен набор от стратегически, консултантски, софтуерни и операционни услуги в цифровите технологии, облачните пространства и сигурността в над 120 страни и над 40 сфери на бизнеса. Компанията има две звена у нас. Технологичният център извършва световни планове с висока трудност в необятно портфолио от промишлености – електронна търговия, търговия на дребно, обезпечаване, банкиране, телекомуникации, автомобилостроене, обществен бранш, туризъм и просвета. Оперативният център се концентрира върху даването на интелигентни решения за своите клиенти и профилирани аутсорсинг услуги, които усъвършенстват и цифровизират бизнеса.

Ocean Investments е фамилна капиталова компания, фокусирана върху софтуерни бизнес решения на идейна фаза и start up компании в ранен стадий на развиване, световно ориентирана към пазари в Европа, Съединени американски щати, Африка и Близкия изток. Нашата задача е да идентифицираме и поддържаме смелите бизнесмени със мощни, новаторски хрумвания, водени от неповторими технологии и световни упоритости. Бизнес фокусът на Ocean Investments е ориентиран върху вложения в бизнес направленията: киберсигурност и блокчейн технологии, софтуерни решения в грижата за здравето и недвижими парцели.

Бизнес спонсори

Yotpo SMSBump - през 2017-та SMSBump виждат капацитета в това да трансфорат SMS-а в канал с маркетингова цел, посредством който онлайн търговци да изпращат информация до своите клиенти за промоции, нови артикули, изоставени колички и други. Четири години по-късно, SMSBump е желана платформа за изпращане на известия от онлайн магазини в редица страни по света, измежду които Съединени американски щати, Канада, Австралия, Англия и други. Тези триумфи не остават незабелязани и през 2020 година SMSBump се причислява към американската Yotpo, а договорката е измежду най-успешните за годината и ентусиазъм за доста други родни бизнесмени.

В Sensata Technologies постоянно търсим най-хубавите инженерни гении, които да ни оказват помощ да вкарваме нововъведения и да сътворяваме по-чист, по-ефективен и електрифициран свят. Ние сме един от най-големите работодатели в България с съвсем 4500 души, работейки в автомобилната, селскостопанската, строителната промишлености, тежкотоварните транспортни средства и медицинските устройства.

Cognyteе международен водач в създаването на програмен продукт за проверяващи разбори, който дава опция на държавни управления и компании от частния бранш да подхващат своевременни дейности, с цел да създадат светът ни по-безопасно място. Над 1000 държавни и корпоративни клиенти допълнително от 100 страни разчитат на решенията на Cognyte за ускорение и осъществяване на следствия, с които разпознават, обезвреждат и се оправят със заканите за националната сигурност, персоналната сигурност, непрекъснатостта на бизнеса и киберсигурността. Cognyte България е водещ R&D център на Cognyte, като екипът в България непрестанно се разраства.

Благодарим също на нашите сътрудници от Европейска комисия

Европейски Съюз дава на младежите доста благоприятни условия в региона на образованието и заетостта. Комисията предизвиква предприемачеството, поддържа качествени стажове, предизвиква доброволческата активност и оказва помощ на младежите да работят и да се образоват в чужбина. Освен това, Европейската комисия дава огромен брой работни места в най-различни професионални сфери – от проджект мениджъри до научни специалисти.

Домакин

Интер Експо и Конгресен Център - изложбеният център в София, знак на модерните и сполучливи бизнес практики. Не единствено хазаин, само че и сътрудник, с който обсъждаме реализирането на задачите ни. Партньор, който споделя нашите визии и желания. Физическата реализация на Кошер, по време на актуалната епидемиологична конюнктура, стана допустима посредством и на дейното присъединяване на Интер Експо Център в диалозите сред браншовите организации и здравните управляващи. Съответно бяха признати ограничения, които от една страна разрешават осъществяване на събитието, а въпреки това обезпечават безвредна среда за всички участници.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР