Запалени по градинарството са здравният министър Костадин Ангелов и половинката

...
Запалени по градинарството са здравният министър Костадин Ангелов и половинката
Коментари Харесай

Здравният министър Костадин Ангелов живее в рая СНИМКИ

Запалени по градинарството са здравният министър Костадин Ангелов и половинката му Илияна, написа „ Ретро “. Семейната им къща в София впечатлява с двор, зелени морави и обилие от цветя и дръвчета. Любимата жена на проф. Ангелов постоянно снима пролетната конюнктура и споделя фрагментите в обществените си мрежи, където получава похвали за декорациите из градината.



Бившата гимнастичка и министърът са родители на наследник Сами, поради който поставили люлка и други атракциони в двора си, с цел да може той да си играе пълноценно. Къщата на проф. Ангелов е относително нова облага за фамилията и е закупена с потребителски заем, демонстрира информация с имотната му декларация в КПКОНПИ.



Интериорът вътре също е моден и забавен, като заслуги за това имала и неговата половинка в живота. За всички празници тя се стараела да декорира охолно, с цел да основава въодушевление на обичания си мъж и сина им. Чест посетител в дома им е нейната сестра близначка Йоана, която също е някогашна прелест и двете са измежду най-успешните фрагменти от школата на Нешка Робева.



Бившият шеф на Александровска болница рядко приказва за фамилията си, само че негови доближени издават, че е извънредно грижлив баща. Миналата есен дружно с обичаната му претърпели един от най-специалните фамилни моменти, а точно кръщенето на техния наследник.



Малкият Сами встъпил в християнската религия на гала в столичния храм „ Света София “ през октомври, а за негов кръстник проф. Ангелов и Илияна избрали собствен непосредствен другар. Мъникът е наследил сините очи и русата коса на своята майка, а евентуално баща му се надява някой ден да тръгне по стъпките му в лекарската специалност.



Самият проф. Ангелов наскоро показа, че коронавирусът е внесъл ужас и в тяхното семейство. В началото на пандемията се наложило да направи специфичен „ зелен кулоар “ в дома си, по който да се движи, с цел да не се засича с Илияна и детето, защото се тормозил да не ги болести. Това били най-трудните седмици за министъра, защото не можел да прегърне и целуне двете си най-любими същества.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР