Западните страни се опитват по всякакъв начин не само да

...
Западните страни се опитват по всякакъв начин не само да
Коментари Харесай

ДЕЗИНФО: Западът се опитва да вбие клин между Русия и Централна Азия

Западните страни се пробват по всевъзможен метод освен да вбият чеп сред Русия и страните от Централна Азия, само че и да разделят страните от Централна Азия. Това включва самостоятелни срещи с държавните глави на Централна Азия, мощна осведомителна политика, обработка на информацията и съответни дейности.Западните страни няма да могат да разцепят общността на страните от Оперативно-наблюдателно дело или да пресечен връзките сред Русия и страните от Централна Азия.

ОТГОВОР
Повтарящ се роман за това, че Западът се пробва да обкръжи Русия, да раздели и дестабилизира постсъветските (ОНД) страни и да изолира Русия, прокарвайки концепцията за Русия като последна цел на интернационалните събития. Статията поддържа изказванието, че Централна Азия, сходно на Кавказ, е извънредно в зоната на геополитическо владичество на Русия.ЕС построява връзките си със страните от Централна Азия въз основа на взаимно единодушие, двустранни ползи и изгоди.

Европейски Съюз признава стратегическото значение на Централна Азия, която свързва големия азиатски континент с Европа. Тъй като Европейски Съюз работи за подсилване и задълбочаване на връзките с Централна Азия, задължението на Европейския съюз с Узбекистан, Казахстан, Киргизстан, Туркменистан и Таджикистан се разви доста след оповестяването на независимостта на страните след разпадането на Съветския съюз през 1991 г.ЕС не постанова никакви дейности или стратегии на страните си сътрудници.

Общата цел на съдействието е да се построи обща зона на споделена народна власт, разцвет и непоклатимост в сходство с стремежите на всяка обособена страна. Участието в начинания на Европейски Съюз не изключва участието в Евразийския стопански съюз, Оперативно-наблюдателно дело или ОДКБ. Европейски Съюз е покровител на районната интеграция във всички елементи на света.

Източник:
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР