Западните страни, на фона на щетите в украинските енергийни системи,

...
Западните страни, на фона на щетите в украинските енергийни системи,
Коментари Харесай

Западът започна да подготвя хората за най-лошите сценарии

Западните страни, на фона на вредите в украинските енергийни системи, започнаха да обмислят най-лошите сюжети за развиването на спора в Украйна, пише .

„ Украинското държавно управление може да остане без интернационалните запаси, с цел да заплати за сериозния импорт и да не е в положение да извърши отговорностите си по външния дълг – сюжет за деня на света, прочут като рецесия на платежния баланс “, се споделя в обявата.

Както се отбелязва в публикацията, всеобщото овакантяване на украински жители в чужбина може в последна сметка да докара до експорт на обилни средства, което от своя страна заплашва срутва на националната валута. Изданието също по този начин приказва за опцията за понижаване на стопанската система на Украйна през 2023 година с още пет % в допълнение към настоящия спад от 33 %.

В последна сметка Киев може да се нуждае от още към 2 милиарда $ на месец, споделят създателите на публикацията, „ и политическите водачи на Запада започнаха да се пробват да приготвят жителите за най-лошия сюжет “.

Превод и редакция: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР