На 6 май Пън Лиюен, съпругата на председателя на КНР

...
На 6 май Пън Лиюен, съпругата на председателя на КНР
Коментари Харесай

Пън Лиюен посети централата на ЮНЕСКО в Париж

На 6 май Пън Лиюен, брачната половинка на ръководителя на КНР Си Дзинпин и специфичен делегат на ЮНЕСКО за поощряване на образованието на девойки и дамите, беше поканена да посети централата на ЮНЕСКО в Париж. Генералният шеф на ЮНЕСКО Одре Азуле придружи Пън Лиюен по време на „ Изложението на резултатите от десетилетното съдействие сред Китай и ЮНЕСКО “ и похвали приноса на Китай за поощряване на образованието на девойките и дамите по целия свят.

По време на срещата си с Одре Азуле, Пън Лиюен показа в резюме за най-новите достижения на Китай в насърчаването на образованието за девойки и дами, изключително за резултатите от „ Плана Чунлей “. Пън Лиюен сподели, че насърчаването на образованието е огромна идея, която е обвързвана със обществения напредък и общата орис на човечеството. Китай е подготвен да си сътрудничи с ЮНЕСКО, с цел да насърчи всички страни да усилят вложенията си в образованието на девойки и дами по целия свят, с цел да се помогне на повече от тях да получат равни права и да изградят по-добро общо бъдеще.

Одре Азуле връчи почетна грамота на Пън Лиюен по случай десетата й годишнина като специфичен делегат. Пън Лиюен от своя страна подари на ЮНЕСКО гоблена „ Цъфтят цветята на Чунлей “, основан взаимно от бенефициентите на „ Плана Чунлей “.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед5802Проф. Нако Стефанов за визитата на българска делегация в Китай по линия на института " Конфуций " Алтернативен Поглед8683Д-р Радко Ханджиев: Приглушени странициАлтернативен Поглед55836Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед37933Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед74538„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед92419Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагера

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР