Кирил Маричков се оттегля от турнето на Фондацията в САЩ.

...
Кирил Маричков се оттегля от турнето на Фондацията в САЩ.
Коментари Харесай

Кирил Маричков се оттегля от турнето в САЩ - изпитвал нетърпими болки след претърпян инцидент

Кирил Маричков се отдръпва от турнето на " Фондацията " в Съединени американски щати. Прибира се в България поради здравословни проблеми и нуждата от лекуване. Новината бе обявена на страницата на " Фондацията " във Фейсбук. 

От поста излиза наяве, че Кирил Маричков е претърпял случай още преди тръгването за турнето. По време на част от концертите изпитвал " големи болки ", само че все пак настоявалл да свири, се споделя още в поста. 

В последните дни обаче неразположението станало нетърпимо. За прибирането към България бил обезпечен компаньон и асистент. От " Фондацията " обмисляли да прекратят турнето, само че Маричков настоял то да продължи. 

Целият пост:

Здравейте, другари! До този миг ние от Фондацията " направихме три концерта в Канада и два в Съединени американски щати. Още в България, тъкмо преди да тръгнем за Америка, Кирил Маричков претърпя случай. Успя с цената на големи болки да свири и пее до този миг, само че в този момент болките станаха нетърпими и по рекомендация на лекари, се постанова да се върне в България за лекуване. Осигурихме му компаньон и асистент за полетите и се надяваме всичко да бъде удобно! Мислехме да прекратим турнето, само че той ни помоли да продължим. Би бил благополучен хората да пеят песните му преди неговата 80 година, а ние обещахме да му изпращаме видеа с пеещата аудитория. Нека всички, изпитващи почит към него, да изпеем негови песни дружно, тук в Америка. Това ще го направи същински благополучен. Той толкоз искаше да създадем тези концерти, че това е най-малкото, което можем да създадем за него в този миг. Ще осъществим заръката и турнето продължаваме: Мастър Иван Лечев (ФСБ), Славчо Николов (Б.Т.Р.), Венко Поромански (Те) и Дони. Ние ще изпеем песни на Кирил Маричков и “Щурците ", както и песни на групите, от които произлизаме. До скоро другари и дано се помолим са оздравяването на нашият другар и преподавател Кирил Маричков! “Фондацията "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР