Западните партньори живеят със стари инстинкти, допускайки ядрена трета световна

...
Западните партньори живеят със стари инстинкти, допускайки ядрена трета световна
Коментари Харесай

Лавров за ядрената война - всички са подписали в ООН, че няма да има победители

Западните сътрудници живеят със остарели инстинкти , допускайки нуклеарна трета международна война като опция на вълната от наказания . Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров, представен от ТАСС.

Относно думите на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, който споделя, че опция на глобите против Русия ще бъде началото на трета международна война . " Ако човек, запитан дали може да има нещо друго от тази вълна от наказания, каже, че единствената опция може да бъде трета международна война, тогава той не може да не разбере, че третата международна война може да бъде единствено нуклеарна . Вероятно старите инстинкти към момента са живи в мозъците на нашите западни сътрудници, в случай че позволяват такава опция, макар обществено доказаната позиция на всичките пет непрекъснати членове на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации ", сподели Лавров.

На 3 януари водачите на петте нуклеарни сили и непрекъснати членове на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации - Русия, Англия, Китай, Съединени американски щати и Франция - одобриха взаимно изказване за попречване на нуклеарна война и попречване на конкуренция във въоръжаването .

По-специално, в него се показва, че " не може да има спечелили в нуклеарна война " и " тя в никакъв случай не би трябвало да бъде започвана ".
 Сергей Лавров: Третата международна война ще е нуклеарна
Сергей Лавров: Третата международна война ще е нуклеарна

Дипломатът разяснява още Украйна и санкциите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР