Западните медии съобщават за започваща в Украйна мащабна битка, каквато

...
Западните медии съобщават за започваща в Украйна мащабна битка, каквато
Коментари Харесай

В Украйна започва пълномащабна битка, каквато Европа не е виждала от Втората световна война

Западните медии оповестяват за започваща в Украйна огромна борба, каквато Европа не е виждала от Втората международна война, а светът – от Ирано-Иракската през 90-те години.

Според британския The Guardian най-вероятните посоки ще бъдат Луганск и Донецк. Именно там ще стартира широкомащабно нахлуване от двете страни. Според медията това ще се случи напролет на 2023 година

В третия стадий на войната ще вземат участие всички типове войски – пехота, авиация, артилерия, мотопехота, десантно-десантни елементи.

В публикацията се споделя, че макар ориентацията на войските към Луганск и Донецк, изходът от борбата ще се реши в южната част на Украйна. Украинските войски неизбежно ще бъдат изпратени там, с цел да поемат контрола над Крим, Херсонска и Запорожка област.

Според Джулиан Боргер, редактор на отдела за интернационалните връзки на The Guardian, въоръжените сили на Украйна ще стартират атака покрай Мелитопол или ще рискуват да пресекат Днепър. Вече съветските въоръжени сили и въоръжените сили на Украйна се бият там за надзор над островите в речното корито.

Разузнаването на въоръжените сили на Украйна, съгласно медиите, заяви, че съветските въоръжени сили имат намерение да нападат южната и източната част на страната, покрай селището Велика Новоселка на ДНР.

Вторият вид е северът, заради което огромен брой съветски мобилизирани са трансферирани в Беларус. Въпреки това, както споделят анализаторите, този вид е най-невероятният.

„ Светът не е виждал сходно нещо след войната сред Иран и Ирак “, категорични са специалистите на изданието.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР