Западна Европа ще е ислямска земя след 10 години. Това

...
Западна Европа ще е ислямска земя след 10 години. Това
Коментари Харесай

Руска ясновидка: Западна Европа ще е ислямска земя след 10 години



Западна Европа ще е ислямска земя след 10 години. Това предвижда победителката в „ Битката на екстрасенсите “ маг Наталия Бантеева, написа "Южний фередалний ".

Според нея Европейски Съюз се намира на границата на мъката и гибелта. Политиците, загрижени от вътрешните си проблеми, виждат опасност за Европейски Съюз в разкола и напускането на обособени страни. Магът счита, че обстановката е доста сериозна.

„ След 10 години манталитетът на популацията ще се промени напълно, което ще стане и краят на лидерската и цивилизована Западна Европа, която ние познаваме през днешния ден. На власт в Европа през идните 10 години ще дойдат хората, пристигнали от фамилиите на арабски бежанци “.

„ Европа умира. Проблемът не е в това дали Европейски Съюз ще се резервира, а в това, че така наречен европейски полезности ще бъдат забравени “, предвижда ясновидката. Според нея освен равенството на дамите с мъжете, само че и шумните гей паради ще останат в предишното. В мюсюлманска Европа скоро ще стане обикновено мъжете да имат по няколко съпруги и те да им работят от заран до вечер. Европейките ще вървят забулени като дамите в арабския свят.

„ Управляващият хайлайф в Европа се е побъркал. Това е мъка. Старанието да се избави Европа към този момент е безсмислено. До пет години по-голямата част от популацията на Стария континент ще е мюсюлманско “, прибавя съветската пророчица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР