Западът провокира арменските и азербайджанските националисти, за да дискредитират и

...
Западът провокира арменските и азербайджанските националисти, за да дискредитират и
Коментари Харесай

Наришкин: Западът се опитва да провали споразумението за Нагорни Карабах

Западът предизвика арменските и азербайджанските националисти, с цел да дискредитират и провалят съглашението за преустановяване на огъня в, съобщи шефът на Службата за външно разузнаване на Русия, представен от РИА Новости.
Според информацията, с която разполага службата, някои западни страни по разнообразни канали предизвикат националистите, с цел да се провалят постигнатите договорености за Нагорни Карабах.
 Съединени американски щати дават 5 млн. $ за засегнатите от боевете в Нагорни Крабах Съединени американски щати дават 5 млн. $ за засегнатите от боевете в Нагорни Крабах
Съединените щати дават 5 милиона $ на Международния комитет на Червения кръст и други интернационалните и неправителствени органи...
Пред арменците се твърди, че мирът е проваляне за Ереван и се подмятат хрумвания за нуждата от „ война до надвит край “. На азербайджанците, тъкмо противоположното, им се внушава, че „ Кремъл им е лишил успеха “, до момента в който азербайджанската войска е била на крачка от завладяването на Степанакерт.
Според Наришкин, сходни дейности са следващото удостоверение за това, че Съединени американски щати и техните европейски другари, както постоянно, вземат решение своите задания за сметка на ползите на елементарните хора – в този случай азербайджанците и арменците. Американците и европейците не се безпокоят, че провокациите им могат да доведат до нови кръвопролития и да хвърлят района в тежък боен спор, съобщи шефът на съветското разузнаване. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР