Западът отново настъпва на историческите мотики“ – внезапно се оказа,

...
Западът отново настъпва на историческите мотики“ – внезапно се оказа,
Коментари Харесай

Хазин: Западът планира да използва последния коз срещу Русия - преврат

Западът още веднъж настава на „ историческите мотики “ – ненадейно се оказа, че е невероятно Руската федерация да бъде завоювана със мощ. Отново би трябвало да разчитат на икономическите лостове, само че и те се " потрошиха ".

Това заяви икономистът и политолог Михаил Хазин в ефира на програмата " Соловьов онлайн ".

В момента Западът няма метод да продължи своя жертван стопански модел, с изключение на да се опита да повлияе на екипа на съветския президент и на него самия като съществена фигура в политическото ръководство на страната.

Западният хайлайф има единствено веднъж – „ да убеди съветските си наемници и сътрудници “ да повторят прелом. Но с цел да бъде сполучлив, първо би трябвало да се завоюват хората, като се провежда спад в стандарта и качеството на живот.

„ В това отношение нашите съветски либерали са страхотни експерти. Те имат доста богат опит в този аспект: монетизацията на обществените заплащания и пенсионната промяна, увеличението на Данък добавена стойност и непрекъснатата обезценка на рублата... Накратко, те общо взето, са в положение да провеждат нулев приход на популацията. Само че през цялото това време Путин им пречеше да го създадат.

Така че либералите би трябвало скрито да стартират някои социално-икономически промени, които, откакто бъдат стартирани, ще бъде невероятно да бъдат спрени и върнати обратно. Такъв ход може да бъде изкуствения бюджетен недостиг “, означи анализаторът.

Задачата по принцип е ясна: да съберем всички пари от хората и да ги изпратим за покриване на недостига на федералния бюджет. Как ще наподобява това - всички към този момент са го виждали през 1998 година Така че тези либерали " ще се опитат да срутен Путин " и този път по същия метод, заключи Хазин.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР