Западът обяви тотална война на Русия, на целия руски свят,

...
Западът обяви тотална война на Русия, на целия руски свят,
Коментари Харесай

Западът е обявил тотална война на руския свят, смята Лавров

Западът разгласи тотална война на Русия, на целия съветски свят, никой не крие това, сподели съветският външен министър Сергей Лавров в петък на съвещание на Съвета на ръководителите на субектите към съветското външно министерство, оповестява ТАСС.

Лавров сподели, че Съединени американски щати и техните съдружници умножават напъните си за преодоляване на Русия. " Виждате по какъв начин Съединените щати и техните спътници удвояват, утрояват, учетворяват напъните си да сдържат страната ни, употребявайки най-широк набор от принадлежности – от едностранни стопански наказания до изцяло подправена агитация в световното медийно пространство.

И в доста западни страни невиждана ежедневна русофобия, която, за наше огромно страдание, се предизвиква в редица страни от държавните среди ", добави още Лавров.

" Самата просвета на унищожаване на Русия и всичко обвързвано с нашата страна към този момент доближава парадокса. Класиците са неразрешени: Чайковски, Достоевски, Толстой, Пушкин. Преследват се и дейци на националната просвета и изкуство, които през днешния ден съставляват нашата просвета. Като цяло мога да кажа с убеденост, че тази обстановка ще бъде с нас за дълго време ", сподели Лавров.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР