Заоблени, квадратни, бадемови или ковчег - има редица видове форми

...
Заоблени, квадратни, бадемови или ковчег - има редица видове форми
Коментари Харесай

Свежи летни идеи за мюникюр

Заоблени, квадратни, бадемови или ковчег - има редица типове форми на ноктите, от които да избирате, когато желаете да имате пресен маникюр.

Независимо дали предпочитате по-къси, или по-дълги нокти, играта с формата е занимателен метод да променяте типа на вашия маникюр на всеки няколко седмици. Ако ноктопластиката не е по усета ви, то за какво да не промените нормалните си бадемови нокти с такива във форма червило?

Или пък не ги оформите закръглено-квадратно? В галерията ни през днешния ден сме събрали девет вида форми на ноктите, които да вдъхновят идващия ви летен маникюр, само че първо ще ви дадем няколко извънредно потребни съвета за това по какъв начин ръцете ви да наподобяват като на същинска богиня. Как да се грижите за ноктите си?

Преди да се научите да играете с типовете форми на ноктите, които да отиват на маникюра ви ноктите, първо е извънредно значимо да разберете по какъв начин да се грижите за тях, с цел да сте сигурни, че са вероятни най-здрави и поддържани сред визитите ви в салона на маникюриста. Поддържането на ноктите ви сухи и чисти, посредством носене на ръкавици при миене и разчистване на дома, оказва помощ да се предотврати развиването на бактерии под тях. Използването на остри принадлежности за маникюр като ножици и нокторезачки ще ви подсигурява безпроблемно лекуване, тъй като по този метод ще изрежете ноктите напречно, а по-късно ще можете да закръглите върховете им с нежно изпилване. Маслото за кожички, в допълнение към потреблението на лосион за ръце, е доста потребно и ежедневното му нанасяне ще ви помогне да укрепите ноктите си. И запомнете - постоянно преди да нанесете лак върху ноктите си, първо поставете върху тях втвърдител, който да служи като предпазен пласт.



Заоблени нокти

Тази форма е идеална за по-къс маникюр или когато желаете да заздравите ноктите си, тъй като при нея ноктите се простират напълно малко оттатък нокътното легло и е повече от елементарно да поддържате естествената им форма. Неслучайно това е и най-популярната форма, която употребяват салоните за маникюр по света.



Квадратни нокти

Считайте това за опция на овалната форма на маникюра, само че с изпилен до съвършенството борд. Лесен за поддръжка и гръмък, квадратният жанр се характеризира с плосък връх и незабележимо заоблени ръбове в краищата на ноктите и може да бъде съвършеното и друго от всекидневно решение, без значение дали желаете дълъг или пай маникюр.



Заоблен квадрат

Заоблените по краищата квадратни нокти са измежду най-предпочитаните във всички салони за маникюр в света. Формата е универсална и ласкава, защото е по-мека от своята ръбата и ъгловата версия, само че в същото време носи неповторим и друг почерк на ноктите ви. Това е и най-подходящата форма за ноктите ви, в случай че обмисляте ноктопластика.



Бадем

Вечната класика в маникюра, която набира нова известност през последните три години - ноктите с форма на бадем са тесни и със объл връх, и имат способността образно да удължават ръцете и ноктите, което ги прави да наподобяват по-женствени и нежни.



Стилето

Както и звученето им подсказва, ноктите с форма стилето са дълги, рискови и остри. Този подострен вид на бадемовата форма на ноктите, внася доза смелост, драматизъм и дължина в маникюра ви. Но внимавайте - този маникюр може да бъде в действителност рисков, тъй че бъдете извънредно деликатни, когато нанасяте или сваляте грима си, в случай че изберете тази дръзка форма за ноктите си.



Червило

Подобно на ноктите с форма стилето и с този модерно завършен маникюр би трябвало да се внимава, в противоположен случай можете да си гарантирате съществени и неприятни драскотини по лицето, тялото или по гърба на колегата ви...Както името им подсказва - ноктите с форма червило се оформят под ъгъл, сходно на едноименния артикул за устни. Ако желаете нещо в действителност друго от нормалния маникюр, който носите от години, само че без да сте прекомерно фрапантни и да запазите своите класа и жанр - то ноктите червило несъмнено са верният избор.



Овал

Тези благословени с естествено дълги и мощни нокти не инцидентно съвсем постоянно избират маникюр с овална форма на ноктите, тъй като тя придава оня издирван, типично мекушав тип на ръцете. Подобно на бадемовата форма, овалните нокти също визулано удължават пръстите и ръцете, и са извънредно нежни, елегантни и изискани. Всичко, което една същинска дама би желала да бъде.



Квадратен овал

Когато не можете да решите сред квадратна или овална форма на ноктите - просто вземете най-хубавото от двата свята и заложете на маникюр с квадратно-овална форма. Така ще съчетаете дръзкия ъглов силует на квадратните нокти с образното удължение, което носи овалната форма. Това е съвършено решение и, в случай че желаете дълъг маникюр с друга и изтънчена визия.



Ковчег

Името на този маникюр може и да звучи гробовно, само че методът, по който ноктите с тази форма наподобяват на стилните сцени по света несъмнено не оставя мрачни мисли в главите ни. По предписание дълъг, дръзновен, друг и самоуверен - с този маникюр едно е несъмнено - няма да останете незабелязани.

Източник: dama.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР