Заможни руснаци, които бягат от войната, за да пазаруват в

...
Заможни руснаци, които бягат от войната, за да пазаруват в
Коментари Харесай

Шанел се оттегли от Русия, забрани на руски знаменитости да пазаруват нейни артикули в Дубай

Заможни руснаци, които бягат от войната, с цел да пазарят в Дубай, са възмутени, че първокласната марка „ Шанел “ отхвърля да им продава обичаните им аксесоари, пишеMiror, цитира Фактор.

След налагането на наказания против Москва, първокласната марка се отдръпна от Русия в символ на митинг против нахлуването на Владимир Путин в Украйна.

Докато украинци и руснаци умират с хиляди във войната, богати съветски жители недоволстват, че им е неразрешено да пазарят аксесоари от обичаната им марка от моловете в Дубай.

По думите на съветската интериорна дизайнерка Лиза Литвина тя има право да си закупи чанта на „ Шанел “ откакто подпише публично, че няма да я носи в Русия.

От тази глоба се оплакват и други съветски звезди, като Яна Рутковская, инфлуенсър, продуцент на музикално шоу и брачна половинка на олимпийския първенец по фигурно пързаляне Александър Плюшенко. Въпреки, че е ужасена от войната в Украйна, тя не упреква Путин, че е отговорен за това, че няма да може да купува аксесоари от обичаната си френска марка.

Шефовете на известната марка „ Шанел “ потвърдиха, че има смяна в тяхната политика, като декларират, че са принудени да я приложат поради глобите на Европейски Съюз и Швейцария върху първокласни продукти откакто Русия стартира войната в Украйна.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР